Dit interview van Tijs van den Brink verdient óók een 10

Kefah Allush is de winnaar van de Sonja Barend Award 2019. De vakprijs voor het beste tv-interview werd maandag uitgereikt in ‘De Wereld Draait Door’. Allush wint de Award voor zijn interview met Peter van Uhm in het EO-televisieprogramma ‘De Kist’. Een bijzondere vermelding was er voor NieuwLicht-presentator Tijs van den Brink. Hij werd door Sonja bestempeld als persoonlijk favoriet en kreeg een 10 voor zijn interview met Bas Heijne in Adieu God? Bekijk hieronder het beste interview door Tijs van den Brink uit vier seizoenen NieuwLicht!

Dit interview van Tijs van den Brink verdient óók een 10

Begin 2019 interviewde Tijs van den Brink voor NieuwLicht oud-PVV'er Joram van Klaveren. Ooit was hij de rechterhand van Geert Wilders en bestreed hij de islam. Nu is hij moslim geworden en heeft hij hier een boek over geschreven, met als titel: Afvallige. Op 4 februari vertelde hij voor het eerst zijn verhaal aan Tijs van den Brink. Een gedenkwaardig interview.

Bekijk het interview van Tijs van den Brink met Joram van Klaveren: