Meld je aan voor de Nieuwsbrief van NieuwLicht

De scherpste artikelen, de opvallendste nieuwtjes en een kijkje achter de schermen bij NieuwLicht? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de Nieuwsbrief van NieuwLicht

De tweewekelijkse nieuwsbrief van NieuwLicht wordt gemaakt door redacteur Adrienne Simons. Ze is blij dat NieuwLicht begonnen is met deze digitale update: ‘Ik ben zelf een nieuwsbrief junkie omdat zorgvuldig gecureerd nieuws me op originele gedachten brengt, zonder dat ik zelf te veel tijd op platforms als Twitter of Buzzfeed door hoef te brengen. En ik ben niet de enige trouwens. The New York Times schreef recent over ‘the new social network that isn’t new at all’. Nieuwsbrieven zijn terug van weggeweest nu sociale platforms onze data steeds vaker gebruiken voor hun algoritmes. Er wordt weer meer in besloten groepen besproken waar we ons ‘among friends’ bevinden. Ik hoop dat we die ervaring als NieuwLicht community ook aan elkaar kunnen bieden.’

Adrienne deelt in de nieuwsbrief opvallende nieuwtjes uit de (christelijke) wereld die haar zijn opgevallen. Daarnaast praat ze je bij over de tv-uitzendingen van NieuwLicht, zodat je nooit iets hoeft te missen. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij het maken van een tv-programma.