Oproep: welk verhaal moet NieuwLicht vertellen?

Is er een probleem bij jou in het dorp, de stad of de wijk? Loop jij tegen bepaalde regelgeving aan? Verbaas jij je over maatschappelijke ontwikkelingen? Of is er een ander onderwerp waarover NieuwLicht volgens jou zou moeten berichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Oproep: welk verhaal moet NieuwLicht vertellen?

Vorig jaar plaatsen wij een soortgelijke oproep en jullie reacties bleken zeer waardevol. Zo maakten wij naar aanleiding van jullie bijdragen uitzendingen over de gaswinning in Groningen en over de druk die Nederlandse boeren ervaren. Nu zijn wij opnieuw benieuwd naar jullie idee├źn voor echte 'NieuwLicht-verhalen', zowel voor de televisie-uitzendingen als voor online artikelen.

Mail de redactie!

Je kan jouw verhaal of bijdrage mailen naar de redactie van NieuwLicht via nieuwlicht@eo.nl . Ook kan je het contactformulier invullen. Wij zullen jouw bijdrage altijd zorgvuldig en discreet behandelen. Mocht je iets urgents willen delen, maar niet met naam en toenaam, dan kan het uiteraard ook altijd anoniem.

We zijn benieuwd naar jullie inbreng!