Tussen vergeven en verloochenen: krijgt André genade van Monique?

Ze overheersten dagenlang de gesprekken bij het koffiezetapparaat: André Hazes(26) en Bridget Maasland(45). Nadat Dré zijn vrouw Monique voor 3 maanden aan de kant had gezet, lijken de twee weer bij elkaar over de vloer te komen. Het terugnemen van een ex, is dat een daad van vergeving of zelfverloochening?

Tussen vergeven en verloochenen: krijgt André genade van Monique?

Dat is de vraag die bij de redactie van NieuwLicht een discussie oproept. Ons medium houdt zich niet bezig met de roddelpers, maar ook wij zwichten af en toe voor een sappig verhaal uit de showbizz. 

Voor wie het hele circus heeft gemist een korte samenvatting: toen zanger André via Instagram de breuk met Monique Westenberg wereldkundig maakte, liet hij kort daarna weten dat presentatrice Bridget Maasland zijn hart had veroverd. Het startschot van een onstuimige relatie.

Roddels

Alles wat de tortelduifjes deelden op sociale media werd door de pers uitvoerig geanalyseerd. Dat ging Maasland te ver. Zó ver dat ze een rechtzaak begon tegen roddelblad Privé, want die zou teveel leugens over haar persoonlijke leven hebben verspreid. Ze verloor de zaak, maar de liefde bleef in stand.

Tot voorkort, want het liefdesvuur bleek na drie maanden te zijn gedoofd. Op Valentijnsdag notabene.
Bridget was in de rouw, maar André zou alweer op de stoep bij Monique zijn gespot. Eind goed al goed?

Speculaties

Waar menig Nederlander smult van al de commotie rond de affaire, wordt er weinig stilgestaan bij het beeld dat wordt verspreid. Natuurlijk bestaat de berichtgeving grotendeels uit speculaties.

 

Maar stel dat Monique haar ex terug zou nemen, is dat dan een ultieme daad van vergeving of een manier van zelfverloochening?