Deel jouw meest bijzondere relatieverhaal

Columnisten gezocht

Heb jij een bijzondere, lastige of speciale relatie met je ouders, partner, kind, buren of collega's? Heb jij een eigenzinnige visie op relaties? En wil je die graag delen met een groot publiek? Schrijf dan een column voor NieuwLicht.

Deel jouw meest bijzondere relatieverhaal

Als er iets de gemoederen bezig houdt, dan zijn het wel relaties. Wanneer ze goed zijn, stemmen ze tot groot geluk. Maar relatieproblemen in de breedste zin van het woord, kunnen leiden tot gedoe binnen het huwelijk, met de buren of op het werk. Maar wanneer is een relatie eigenlijk goed of slecht? En wat zijn verstorende aspecten of gebeurtenissen tussen mensen? Heeft de kerk invloed op onderlinge verhoudingen? En hoe verhoud je je tot je kind?

Als jij een mooi verhaal, gekke gebeurtenis of bijzondere visie hebt op relaties, deel deze dan in een column voor NieuwLicht.

Dit is hoe het werkt:

  • Columnlengte: tussen de 400 en 600 woorden;
  • Stuur een horizontale foto van jezelf mee;
  • De redactie beoordeelt de inzendingen en bepaalt welke columns er geplaatst worden;
  • De redactie zal indien nodig de tekst redigeren;
  • Inzenders van de geplaatste columns ontvangen daarover bericht.

De columns kunnen verzonden worden naar frank.versteeg@eo.nl

Veel schrijfplezier!