Gezocht: verhalen en nieuws van buiten de Randstad

Oproep

Wij als media berichten meestal over de grote landelijke problemen. Vaak zijn dit Randstedelijke problemen. Denk aan het protest op de Dam of politieke berichten uit Den Haag. Maar nu zijn we op zoek naar bijzondere verhalen uit de buitenrandstedelijke gebieden. En daarvoor vragen we jullie om deze met ons te delen.

Gezocht: verhalen en nieuws van buiten de Randstad

Woon je in een grensgebied en heb je last van drugstoerisme? Heeft jouw regio een bijzonder initiatief om jullie dialect te beschermen? Kampt jouw stad of dorp met problemen die niet gehoord worden door Den Haag? Bestaat jullie gemeenteraad alleen maar uit vrouwen? Of zijn vrouwen er juist niet welkom?

Kortom: heb je een bijzonder verhaal uit jouw streek, stad of dorp dat landelijke aandacht verdient? Laat het ons weten!

Hoe deel je jouw verhaal?

Heel makkelijk: stuur een mail naar marieke.gouka@eo.nl onder vermelding van 'regioverhalen'. Wij verzamelen jullie bijdragen en zullen over de meest urgente, bijzondere en schrijnende initiatieven een journalistiek verhaal maken.

Heel veel dank voor het meedenken en voor het dichten van de kloof tussen Randstad en Regio...