NieuwLicht op

Levenloos geboren

Levenloos geboren kinderen kun je inschrijven in het bevolkingsregister. Wat betekent dit voor de manier waarop we naar ongeboren leven kijken?

Levenloos geboren

In andere media

Yara maakt duidelijk dat abortus over beëindigen mensenleven gaat

"De Evangelische Omroep heeft beslist iets losgemaakt met de uitzending van het programma NieuwLicht van deze week. Daarin staat de ingrijpende en emotionele ervaring centraal van twee vrouwen die tijdens de zwangerschap hun kind verloren. "
Lees verder

Er is een debat nodig over de waarde van het leven, ook het ongeboren leven

De registratie van een kind na abortus laat zien dat een maatschappelijke discussie nodig is over de vraag wanneer je mens bent, aldus ChristenUnie-kamerlid Carla Dik-Faber.
Lees verder

Pro-life is nog altijd springlevend

"Degenen die proberen over de ruggen van ouders die ongewild hun kind verloren een punt te maken, zou ik graag een vraag stellen: "Kun jij jezelf recht aankijken in de spiegel?" Maar laat ik het chic houden en slechts mijn hoofd schudden. Vol ongeloof."
Lees verder

Advocaat Don Ceder over de zaak van Yara

"Wat mij betreft is Yara de eerste in het land. Misschien ook wel van de wereld, want in heel veel landen kan dit niet; dus Nederland is daarin echt trendsettend.”

Wat zegt onze Facebookcommunity?

Jan Kamps

"In den beginne schiep God de mens , en Hij zag dat het goed was . Een klompie cellen is een : MENS !!!"
Reageer op Jan

Wim Bentum

"Hoezo zou de mens niet zelf een beslissing kunnen nemen zonder ethische chantage van mensen die denken het te weten ?"
Reageer op Wim

Yara maakt duidelijk dat abortus over beëindigen mensenleven gaat

De Evangelische Omroep heeft beslist iets losgemaakt met de uitzending van het programma NieuwLicht van deze week. Daarin staat de ingrijpende en emotionele ervaring centraal van twee vrouwen die tijdens de zwangerschap hun kind verloren.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad